Новини
Суспільство

Пожежні автомобілі від німецьких благодійників отримали рятувальники Хмельниччини

Всього громада міста Кельн передала на Хмельниччину п’ять автомобілів для пожежників. Чотири з них працюватимуть в межах області, ще один служитиме для потреб танкістів на передовій.

Попередньо Громадська організація “Мистецька сотня “Гайдамаки” провела перемовини з німецькою громадою, розповів Суспільному один з волонтерів ГО Олександр Попов.

Чотири автомобілі йдуть на Хмельниччину. Це Старокостянтинів, Шепетівка, наше головне управління. “Вежа” буде працювати в Хмельницькому. І одна йде на першу танкову бригаду під Авдіївку, – розповів Олександр Попов.

За словами начальника служби пожежної безпеки західного територіального відділу пожежної безпеки ЗСУ Вадима Дурдаса, декілька машин передадуть у військові частини Хмельниччини.

Будуть виконувати свої завдання на військових об’єктах, протистояти або реагувати на ворожі ракетно-бомбові удари. І ми оновлюємо парк. Працюємо над тим, щоб було мінімізовано наслідки негативні, і військові пожежники могли ефективно реагувати щоденно на загрози які, на жаль, маємо, – розповів Вадим Дурдас.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook