Новини
Суспільство

Поліцейський став ангелом-охоронцем для двох дітей, яких вивів з палаючого будинку на Кам’янеччині

Пожежа трапилася у приватному будинку у селі Ульянівка, що у Кам’янець-Подільському районі, коли у помешканні перебували двоє дітей. Їх життя рятував герой-рятівник поліцейський Владислав Мандзюк.

Випадковості не випадкові – він опинився у потрібний час у потрібному місці. Поліцейський у свій вихідний приїхав із сім’єю до близької родини у село Ульянівка. Вийшов на прогулянку побачив на сусідній вулиці чорний дим. Поліцейський одразу викликав рятувальників і побіг до будинку. Вже тоді полум’я охопило більшу частину будівлі. У пастці вогню та диму опинилися двоє дітей – 10 та 16 років. Владислав вивів дітей з палаючого будинку у безпечне місце, розповідають у ДСНС.

У цей час вогонь вже «добирався» до гаража, у якому знаходився автомобіль. Владислав вирішив не залишати майно на поталу вогню й відігнав автівку подалі.

Як з’ясується, зайнялася котельня приватного будинку – вогнеборці 5 Державної пожежно-рятувальної частини Кам’янця-Подільського, що прибули за викликом, вчасно ліквідували вогонь, врятувавши людську оселю.

Герой-рятівник Владислав Мандзюк працює начальником сектору поліцейських офіцерів громад Кам’янець-Подільського райуправління поліції. І того січневого дня став ангелом-охоронцем для двох дітей, яким врятував життя.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook