Новини
Кримінал

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засудили торговця особливо небезпечними синтетичними наркотиками PVP

Хмельничанин замовляв особливо небезпечні синтетичні наркотики PVP в мережі інтернет. Для конспірації просив забирати посилки знайому студентку-іноземку, не повідомляючи їй про вміст. Його ув’язнили до 9 років.

Нагадаємо, у січні минулого року слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу Хмельницького управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ та процесуального керівництва прокуратури викрили 30-річного хмельничанина, який займався збутом синтетичних наркотиків.

Заборонену продукцію оптовими партіями він замовляв в мережі, а для конспірації просив забирати посилки свою знайому, запевняючи її, що йдеться про спортивне харчування. Усе це було зафіксовано працівниками поліції.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили та вилучили декілька пакетів з синтетичними наркотиками, 25 готових до розповсюдження «закладок», а також пакувальний матеріал, електронні ваги, мобільні телефони, які використовувались у злочинній діяльності.

Експертиза показала, що вилучена речовина — синтетичний наркотик PVP вагою понад 330 г.Наразі суд вже завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та засудив його до 9 років ув’язнення з конфіскацією всього майна, окрім житла.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook