Новини
Погода

Погода на 25 січня: мокрий сніг та дощ прогнозують на Хмельниччині

Снігопад у Хмельницькому не припиняється вже другий день поспіль. Водночас в місті періодично дощить, що разом з низькою температурою робить дороги міста небезпечними та аварійними. Не краща ситуація і в інших населених пунктах області. На завтра покращення погодних умов синоптики не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 25 січня в області буде хмарно, мокрий сніг та дощ, вночі місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 1° морозу до 4° тепла, у Хмельницькому 0-2°тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Протягом усього дня очікується дощ зі снігом, який ввечері послабшає. Температура повітря вночі +2, вдень +3, ввечері +1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +3, вдень +4, ввечері +2.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранішній дрібний дощ удень може посилитися, а ближче до вечора зміниться на сильний дощ зі снігом. Температура повітря вночі +2, вдень +2, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook