Новини
Кримінал

Трьох хмельничан підозрюють у вимаганні коштів

Під приводом розголошення інформації троє хмельничан вимагали в іншого містянина чималу суму. Аби “вибити” гроші, застосовували як психологічне, так і фізичне насильство. Трійцю “рекетирів” затримали та готуються обрати їм запобіжний захід. Підозру їм вже оголошено.

За інформацією Хмельницької обласної прокуратури зловмисникам хмельничанин мав заплатити 20 тисяч гривень, а потім щомісяця віддавати ще по 100 доларів США. Підстава – нерозголошення з боку підозрюваних у рекеті інформації про вигадану ними ситуацію (яку саме, у правоохоронців не уточнюють).

Як “аргумент” зловмисники використовували не лише психологічний, а й фізичний тиск – зокрема, били потерпілого кухонним молотком. Затримали одного зі злочинної трійці під час чергової зустрічі з “жертвою” після отримання частини суми “боргу”. Ймовірно, судячи з фото, оприлюднених пресслужбою прокуратури, далі “по ланцюжку” заарештували і решту спільників.

Як затримували “рекетирів”, показали у поліції Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook