Новини
Кримінал

Мешканець Хмельниччини відповідатиме за те, що ошукав матір загиблого військовослужбовця

На Хмельниччині перед судом постане красилівчанин, який ошукав матір загиблого військовослужбовця на суму понад 300 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що у лютому минулого року житель м. Красилів із соціальних мереж дізнався, що у його знайомої на війні загинув син. Чоловік почав у месенджері спілкуватися із жінкою. Зокрема, вигадав легенду, що теж перебуває на фронті в одній із «гарячих» точок. Потім вигадав ще ряд історій. Як от про те, що важко хворіє його матір і не вистачає грошей на операцію. Потім просив кошти на військове спорядження, автомобіль та інші побутові потреби підрозділу, в якому він нібито проходить службу. Жінка кожного разу співчувала і переказувала зловмиснику значні суми. Загалом підозрюваний виманив у потерпілої понад 300 тисяч гривень.

Та випадково потерпіла побачила правопорушника у місті. Зрозумівши, що її ошукали, звернулася до поліції.

Слідчі місцевого відділення поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України й згодом оголосили йому підозру. Наразі досудове розслідування завершено.

За процесуального керівництва прокуратури обвинувальний акт стосовно 27-річного чоловіка скеровано до суду, який і визначить йому покарання.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook