Новини
ДТП

У ДТП на Кам’янеччині загинула 5-річна дитина

Відрізок на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Кам’янець-Подільського району місцеві вважають аварійним, адже на цій ділянці часто трапляються автотрощі. Напередодні і вже вдруге за місяць тут сталась серйозна ДТП. Ймовірно, через порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту внаслідок аварії загинула дитина.

У поліції розповіли подробиці автотрощі, в яку потрапив мешканець Івано-Франківщини на вантажівці «Mercedes-Benz» та легковик «Volkswagen Golf» під керуванням жителя села Стріхівці Солобковецької ТГ. 5-річна донька останнього загинула на місці події, а дружина з тілесними ушкодженнями була госпіталізована до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 і встановлюють усі обставини події. Водія вантажівки затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook