Новини
Погода

Погода на 27 січня: ускладнення погодних умов знову обіцяють на Хмельниччині

Ще один метеорологічно складний день обіцяють синоптики мешканцям Хмельницької області на завтра. Крім опадів, що стали вже звичними за останні тижні, на теренах краю очікують на такі небезпечні метеорологічні явища, як ожеледиця. За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, це триватиме протягом трьох днів – 27, 28, 29 січня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 27 січня в області буде хмарно, вночі невеликий сніг, вдень сніг та мокрий сніг, вдень місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі по області 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. З ранку буде йти сніг, який припиниться тільки ввечері. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці очікується сильний сніг, після обіду – дощ, ближче до вечора – сніг. Температура повітря вночі -1, вдень +2, ввечері 0.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень -1, ввечері -3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook