Новини
Погода

Погода на 29 січня: на Хмельниччині обіцяють туман

Наступний тиждень на Хмельниччині розпочнеться незначними морозами вночі та температурою повітря близько 0 – +3 градусів удень. У другій половині тижня морозів не буде – очікується потепління. На завтра синоптики прогнозують вранці туман. Упродовд дня – без опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 29 січня в області буде хмарно з проясненням, без опадів, вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Хмельницькому вночі 5-7° морозу , вдень близько 0° .

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень 0, ввечері -4.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень 0, ввечері -3.

До самого вечора у Шепетівці буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері -4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook