Новини
Офіційно

Питання реформування медико-соціальних експертних комісій обговорили на Хмельниччині

В обласному центрі відбулася нарада з приводу питань проведення оглядів та реформування медико-соціальних експертних комісій. Провів її перший заступник начальника Хмельницької ОВА Cергій Тюрін.

Розпочинаючи засідання, Сергій Тюрін зауважив, що питання діяльності, стабільного функціонування медико соціальних експертних комісій не тільки на контролі в Міністра охорони здоров’я України, а у Президента, Головнокомандувача Збройних сил України та Ради національної безпеки та оборони України.

На засіданні були присутні начальники управлінь охорони здоров’я міських рад, керівники закладів охорони здоров’я області, голови ЛКК закладів охорони здоров’я області, керівник КЗОЗ «Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи» та представники профільних підрозділів ОВА.

За результатами проведеної 11 січня 2024 року селекторної наради під головуванням Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка були визначені завдання та строки проведення виправлення недоліків, виявлених під час перевірок обласних, міських центрів медико-соціальної експертизи. Згідно з якими, по всій Україні та в нашій області, зокрема, були проведені перевірки та надано відповідні доручення. Сергій Тюрін довів до присутніх завдання, які ставляться щодо покращення якості медико-соціальної експертизи та реабілітаційних заходів в області.

Закликаю всіх максимально відповідально поставитися до виконання цих завдань. Переконаний, що Хмельницька область, як завжди гідно продемонструє успіхи у загальнодержавних питаннях, – зазначив Сергій Тюрін.

Окрім того, про результати перевірок МСЕК прозвітувала керівник КЗОЗ «Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи» Тетяна Крупа.

Підсумовуючи, присутні взяли до уваги напрацювання, які обговорили під час засідання та визначили напрямки подальших дій.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook