Новини
Кримінал

Нетверезі ігри на Дунаєвеччині закінчились смертю людини

У Хмельницькій області напередодні поліцейські затримали п’яного водія, який вчинив ДТП із смертельними наслідками. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

У поліції повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 28 січня, близько 00:00 години у селі Дем’янківці Дунаєвецької тергромади.

33-річний житель Дунаєвець, керуючи автомобілем «Mercedes Benz GL», буксирував надувні санки, на яких перебував місцевий житель. Під час руху водій почав маневрувати, і 36-річний чоловік випав із санок, вдарився об металеву огорожу, внаслідок чого сильно травмувався. Потерпілого госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні, де від отриманих травм він помер.

Під час освідування водія в лікарні встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook