Новини
Погода

Погода на 30 січня: на Хмельниччині обіцяють ожеледицю

Синоптики знову попередили мешканців Хмельниччини про небезпечні метеорологічні явища по області 30, 31 січня, а саме – ожеледицю на дорогах. Вночі прогнозують мороз до 9 градусів, вдень – плюсову иемпературу. Опадів не передбачається.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 30 січня в області буде мінлива хмарність, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень +2, ввечері -4.

Увесь день у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень +2, ввечері -3.

У Шепетівці до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень +3, ввечері -3.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook