Новини
Погода

Погода на 31 січня: вночі на Хмельниччині обіцяють ожеледицю, а вдень – потепління

Морози починають потроху відступати. Ще цієї ночі та вранці температура буди нижче нуля, однак вже після обіду на градуснику переважатимуть плюсові позначки. Опадів синоптики не прогнозують, а от ожеледиця на дорогах Хмельниччини ще зберігатиметься у нічний та вранішній час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 31 січня в області буде мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень +3, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -5, вдень +4, ввечері -1.

Ясним небо у Шепетівці буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі -3, вдень +4, ввечері +1.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook