Новини
Суспільство

Шахраї виманили у двох жінок на Кам’янеччині майже 90 тисяч гривень

Псевдобанкіри ошукали жителів Кам’янеччини майже на 90 тисяч гривень. За фактами шахрайських дій поліцейські проводять перевірки та вкотре закликають громадян бути обачними. Адже співробітники банку не можуть проводити будь-які операції з рахунками дистанційно. Для цього потрібен ваш особистий підпис.

Так, до 68-річної камʼянчанки зателефонували нібито з банку та повідомили про загрозу несанкціонованого зняття коштів. Для запобігання втраті грошей псевдобанкір запропонував захистити рахунок. Для цього йому потрібно було дізнатися код картки та смс-код від банку. Жінка, нічого не підозрюючи, виконала всі умови та повідомила шахраю свої банківські дані. Одразу після цього з її рахунку аферисти зняли 84 тисячі гривень.

В аналогічну шахрайську схему потрапила і 34-річна жителька Жванецької тергромади. В неї псевдобанкіри, дізнавшись персональну інформацію, поцупили понад 3 тисячі гривень.

Поліцейські Камʼянець-Подільського райуправління поліції з’ясовують обставини вищевказаних подій та вкотре закликають: не повідомляйте телефоном незнайомим особам банківські дані. Для того, аби упевнитись в надійності рахунку, краще зверніться до найближчого відділення банку для консультації зі спеціалістом. Будьте обачними — бережіть себе та свої кошти!

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook