Новини
ДТП

П’ятеро мешканців Хмельниччини травмувались у ДТП

Минулої доби на території Хмельницького району сталося три ДТП з травмованими: поліцейські встановлюють обставини. Загалом травмувалось п’ятеро осіб.

У Хмельницькому близько 18:20 години на перехресті вулиць Івана Франка та Проскурівської 25-річний водій автомобіля «Volkswagen» допустив наїзд на 59-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переході. В результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Ще один пішохід травмувався по вул. Кам’янецькій близько 21:00 години. 28-річний житель с. Антонівці, керуючи автомобілем «SKODA», здійснив наїзд на 41-річного хмельничанина. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні.

За усіма фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Крім того, напередодні ми писали про зіткнення між автомобілем швидкої допомоги, за кермом якого перебував 46-річний житель смт Ярмолинці, та «Opel Vektra» під керуванням 23-річної хмельничанки неподалік с. Скаржинці. В результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій карети швидкої допомоги та його 64-річна пасажирка, а також 29-річний пасажир автомобіля «Opel».

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook