Новини
Погода

Погода на 1 лютого: на Хмельниччині стане тепліше, однак ожеледиця вночі зберігатиметься

Початок лютого обіцяє бути дещо теплішим, ніж січень. незначні мороз у нічний час зміняться плюсовими позначками на термометрі вдень. Завтра синоптики прогнозують місцями на Хмельниччині невеликий дощ, вночі та вранці – ожеледицю на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 1 лютого в області буде хмарно з проясненням. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-6° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ввечері, можливо, пройде дощ зі снігом. Температура повітря вночі +1, вдень +4, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі -3, вдень +6, ввечері +2.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі 0, вдень +5, ввечері +2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook