Новини
Суспільство

Поліція Хмельниччини закупить знищувачі документів на майже 700 тисяч

Заяви на участь у тендері «Закупівля Знищувачі документів (шредери Agent 218.4X(2×15)(або еквівалент) за кодом ДК 021:2015: 30190000-7 Офісне устаткування та приладдя різне від Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області» можна подавати до 7 лютого.

Інформація про торги оприлюднена на сайті Української універсальної біржі. Заявлена вартість становить 682,29 тисячі гривень. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 3,4 тисячі або 0,5% вартості.

Всього поліція має намір закупити 19 шредерів із рівнем секретності – не менше четвертого класу. Тип різу – перехресний. Окрім паперів, пристрій має знищувати пластикові картки, CD-диски, скоби, скріпки.

Як йдеться у додатку № 2 до тендерної документації, «товар повинен бути новим (не бути таким, що вживався чи експлуатувався), з гарантійним терміном виробника та мати оригінальну упаковку без пошкоджень,  що підтверджується Учасником окремим листом в довільній формі».

Окрім того, товар не може бути виробництва Російської Федерації та Республіки Білорусь. Також – відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178 – замовникам забороняється здійснювати публічні закупівлі товарів, робіт і послуг у громадян та юросіб згаданих країн.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook