Новини
Кримінал

Мешканець Кам’янець-Подільського вимагав коштів у студента (ФОТО)

Мешканця Кам’янець-Подільського, на Хмельниччині, підозрюють у вимаганні надуманого боргу у студента та відібрав у нього автомобіль.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Кам’янець-Подільський у вимаганні та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 4 ст. 189, ч. 2 ст. 289 КК України).

Правоохоронці встановили, що підозрюваний займався вимаганням надуманого боргу у студента місцевого вишу. Він неодноразово заявляв останньому, що той повинен сплатити йому 400 доларів США нібито за «мирне вирішення спірних питань». Почувши відмову у сплаті «данини» та задля прискорення отримання грошей, чоловік відібрав у хлопця автомобіль. При цьому задокументовано, що підозрюваний вдавався до психологічного, фізичного тиску та залякування.

Правоохоронці затримали «рекетира» в порядку ст. 208 КПК України під час отримання частини «боргу».

В його оселі та автівці проведені санкціоновані обшуки. В ході слідчих дій вилучено пістолет, набої травматичної дії, понад 50 тис грн та майже 2 тис доларів США.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників УСР в Хмельницькій області ДСР НП України.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook