Новини
ДТП

На Городоччині у ДТП травмувався водій

У Хмельницькому районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 65-річний водій. Його госпіталізовано до медзакладу.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 лютого близько 11:00 години на автодорозі сполученням «Ярмолинці — Сатанів», неподалік с. Пільний Олексинець.

Попередньо встановлено, що 25-річний житель с. Зверхівці, керуючи автомобілем «Ауді Q7», допустив зіткнення з автомобілем «Ford Transit» під керуванням 65-річного жителя с. Жищинці, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ford Transit» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Городоцької багатопрофільної лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний, повідомили в поліції.

За даним фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють всі обставини події.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook