Новини
Погода

Погода на 5 лютого: поривчастий вітер прогнозують на Хмельниччині

Найближчим часом, за обіцянками синоптиків, на Хмельниччині буде вітряно – синоптики оголосили для області штормове попередження. Щодо прогнозу на перший день робочого тижня, то термометри показуватимуть стабільний “плюс”, і така тенденція зберігатиметься протягом семи днів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 5 лютого в області буде хмарно, дощ, вночі з мокрим снігом, вночі місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 17-22 м/с, вдень пориви 25 м/с. Температура повітря вночі по області 0-5°тепла, у Хмельницькому 1-3°тепла, вдень 2-7° тепла, у Хмельницькому 4-6°тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ. Температура повітря вночі +3, вдень +6, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися. Температура повітря вночі +5, вдень +7, ввечері +6.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ зі снігом, який розпочнеться вранці, у другій половині дня зміниться дощем, що продовжуватиметься до завершення дня. Температура повітря вночі +3, вдень +4, ввечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook