Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському поліцейські вилучили у чоловіка пів кілограма наркотиків

Намагаючись втекти, зловмисник спробував розпилити сльозогінний газ в обличчя поліцейських. Наразі він затриманий. Слідчі оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України, а суд обрав як запобіжний захід тримання під вартою.

Зловмисником виявився 25-річний мешканець Полтавщини. Він привернув увагу правоохоронців підозрілою поведінкою, тому поліцейські вирішили перевірити у нього документи. Помітивши людей у формі, чоловік почав тікати, але йому це не вдалася.

Попри те, що молодик бризкав у них сльозогінним газом, поліцейські та бійці Національної гвардії, які прибули на допомогу колегам-правоохоронцям, затримали зловмисника. Під час огляду затриманого, слідчо-оперативна група виявила у нього поліетиленовий пакет з білою речовиною, вагою близько 500 грамів. Експертиза показала, що це особливо небезпечний синтетичний наркотик «PVP».

Наразі вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику ще й умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків., повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook