Новини
Погода

Погода на 8 лютого: дощ з мокрим снігом прогнозують на Хмельниччині

Після кількох вітряних днів на Хмельниччині синоптики покращення погоди не обіцяють. Принаймні, завтра в області прогнозують і дощ, і сніг. Вночі дороги області будуть складними для руху через можливу ожеледицю. Після обіцяного напередодні потепління температура повітря різко знизиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 8 лютого в області буде хмарно, невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла, у Хмельницькому протягом доби 0-2° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. З самого ранку йтиме дощ зі снігом, під вечір його змінить сніг. Температура повітря вночі +1, вдень +1, ввечері +0.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Замість дощу, що розпочнеться вранці, у другій половині дня буде дрібний дощ зі снігом, який продовжуватиметься до завершення дня. Температура повітря вночі +3, вдень +2, ввечері +2.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сніг, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Температура повітря вночі +1, вдень +1, ввечері +0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook