Новини
Культура

У Хмельницькому тиждень триватиме міжнародний фестиваль

З 9 лютого до 1 березня триватиме наймасштабніший фестиваль класичної музики в оновленому форматі – «Khmelnytskyi Classic Fest». Хмельничани мають можливість насолодитись живою музикою у стінах філармонії. Програма заходу різноманітна, то ж кожен може обрати те, що сподобається найбільше.

“Хмельницький камер фест” бере початок 11 років тому. Однак фестиваль давно вийшов за рамки камерної музики. У кожного є можливість побачити митців з Польщі, Угорщини, Латвії та Німеччини. Саме вони із виконавцями нашого міста представлятимуть вершину нашого мистецтва.

Фестиваль розпочинається в цю п’ятницю, 9 лютого, і закривається 1 березня. Програма дуже різноманітна – і симфонічна музика, і органна, камерна, будуть дуети, сольні виконавці, квартети, – розповідає директор Хмельницької обласної філармонії Тарас Малик.

Родзинкою фестивалю є польський диригент Роман Ревакович, який є популяризатором української музики в Польщі і навпаки. Не виключенням буде і сам «Khmelnytskyi Classic Fest».

Дивіться у сюжеті Першого Подільського

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook