Новини
Офіційно

На Хмельниччину завітав Голова Національної сервісної служби України (ФОТО)

Напередодні, 7 лютого, на Хмельниччині в рамках робочого візиту перебував Голова Національної сервісної служби України Василь Луцик.

Під час зустрічі з першим заступником начальника Хмельницької ОВА Cергієм Тюріним та заступником начальника ОВА Володимиром Юр’євим обговорили важливі аспекти співпраці між Національною соціальною службою та обласною адміністрацією, повідомляють в адміністрації.

Ключовими пунктами обговорення стали: соціальний захист населення та захист прав дітей, дотримання законодавства та здійснення державного контролю, координація у сфері соціального захисту населення, особливо з урахуванням великої кількості ВПО на території області.

Сергій Тюрін висловив вдячність за візит та підкреслив необхідність спільних зусиль для забезпечення соціального захисту всіх категорій населення.

У рамках візиту представники Національної соціальної служби відвідали заклади освіти для ознайомлення з умовами проживання та навчання цих дітей. Такі візити та спільні заходи демонструють важливість і ефективність співпраці між центральними та регіональними владними структурами.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook