Новини
Погода

Погода на 9 лютого: на Хмельниччині обіцяють дощ

На найближчу добу синоптики обіцяють дощі на Хмельниччині (вночі – з мокрим снігом). То ж парасольки завтра стануть в нагоді. Температура повітря відрізнятиметься залежно від регіонів області. На півночі прогнозують 0 – +2 градуси, на півдні – до +11.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 9 лютого в області буде хмарно, часом дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, у Хмельницькому вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі +3, вдень +5, ввечері +6.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Ввечері, можливо, пройде дощ. Температура повітря вночі +5, вдень +11, ввечері +8.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Дощ, який вдень прийде на зміну снігу, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Температура повітря вночі 0, вдень +2, ввечері +2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook