Новини
Надзвичайні події

Три будинки горіли на Хмельниччині

Всього за добу на території Хмельницької області надзвичайники ліквідували шість пожеж. Тричі допомога рятувальників знадобилася, аби врятувати від вогню житлові будинки. Серед причин займань – проблеми з електромережею, порушення правил монтажу димовідвідних елементів та підпал.

На Шепетівщині у селі М’якоти горів приватний будинок, ймовірно, через неправильно складений димар. Вогонь приборкали місцеві пожежники. Пошкоджене перекриття в будинку.

У селі Заставці Хмельницького району пожежа у будинку виникла, ймовірно, через коротке замикання. Ліквідовували займання пожежники зі Старої Синяви.

Попередньо через підпал, палав будинок у селі Маків на Кам’янеччині. Допомога рятувальників не знадобилася – з вогнем впоралися самотужки місцеві мешканці. Вогонь пошкодив двері та речі домашнього вжитку.

Ще дві пожежі через проблеми з електромережею сталися у господарчих спорудах в селі Івахнівці на Кам’янеччині та на станції Ярмолинці.

У Красилові господарча споруда горіла, ймовірно, через порушення правил під час експлуатації печі, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook