Новини
Погода

Погода на 11 лютого: тепло та туманно буде на Хмельниччині

Неділя на Хмельниччині обіцяє бути без опадів. Синоптики прогнозують теплу, проте хмарну погоду. Вранці буде туман, що варто врахувати водіям під час планування та здійснення подорожей.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 11 лютого в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° тепла, вдень 9-14° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 11-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +12, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +14, ввечері +9.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +10, ввечері +7.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook