Новини
Кримінал

У Хмельницькому водій таксі, ймовірно, свідомо збив кота (ВІДЕО)

У Хмельницькому водій служби таксі “Bolt”, ймовірно, спеціально збив кота. Відео з камер спостереження, що зафільмували цей жахливий інцидент, опублікували в соціальних мережах. На ньому видно, що таксист бачив тваринку, яка бігла перед автівкою, і навмисно перевищив швидкість.

Опублікували відео волонтери громадської організації захисту тварин «Врятуй життя» на своїй інстаграм-сторінці із закликом про допомогу щодо ідентифікації водія за винагороду, гарантуючи конфіденційність. Вони зауважили, що таксист діяв свідомо. В результаті котик загинув.

Цей допис швидко набув розголосу у соціальних мережах. Винуватця було ідентифіковано, а також знайдено власників тваринки.

Представники служби таксі Bolt зреагували, вийшли на зв’язок з волонтерами та провели внутрішнє розслідування.

Добрий вечір! Ми отримали повідомлення про те, що ваш котик загинув внаслідок прикрого інциденту. Нам дуже шкода, що сталась ця ситуація. Прийміть наші щирі співчуття. Подібні дії водія є неприпустимими для нашого сервісу. Ми розпочали внутрішнє розслідування цього інциденту, а до водія буде вжито всіх необхідних заходів, – написали представники служби таксі в коментарях.

Волонтери також повідомили, що вже сповістили про інцидент поліцію і мають намір написати заяву.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Врятуй Життя (@savethelives)

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook