Новини
Без категорії

Літній велосипедист загинув внаслідок ДТП на Шепетівщині

Водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП із летальними наслідками, шукали правоохоронці протягом кількох годин. Для цього на території району ввели план “Перехват”.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, ДТП сталася вчора, 10 лютого, у Полонному. Водій “ВАЗ 2101” збив 70-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Проте травмованому чоловіку допомогу не надав, а втік.

Аби знайти підозрюваного у вчиненні ДТП, у Шепетівському райуправлінні поліції оголосили план “Перехват”. Водія розшукали за кілька годин. А збитий ним пенсіонер від отриманих травм помер у лікарні.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Попередньо, за показами “Драгера”, 34-річний кермувальник був настільки нетверезим, що рівень алкоголю в крові в 10 разів перевищував допустиму норму.

За фактом ДТП із летальними наслідками відкрите кримінальне провадження. Водієві загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook