Новини
Офіційно

Працівники Хмельницької обласної стоматполіклініки отримали відзнаки від обласної ради

Голова обласної ради Віолета Лабазюк привітала колектив Хмельницької обласної стоматологічної поліклініки з Міжнародним днем стоматолога, який відзначається 9 лютого. Цей комунальний заклад відіграє провідну роль у наданні стоматологічних послуг населенню області.

“Сьогодні завдяки нашим захисникам ви маєте можливість надавати висококваліфіковану спеціалізовану стоматологічну допомогу жителям Хмельниччини, − сказала Віолета Лабазюк, звертаючись до працівників Хмельницької обласної стоматологічної поліклініки. − Кілька років тому, попри чималі труднощі, у нас було спільне прагнення − зберегти обласну стоматологічну поліклініку, яка виконує важливу соціальну місію. Сьогодні тішить той результат, якого вдалося досягти при підтримці депутатського корпусу обласної ради. Щиро дякую від себе особисто та від депутатів обласної ради за те, що ви змогли самоорганізуватись та ефективно освоїти той фінансовий ресурс, який був виділений закладу з обласного бюджету”.

Минулоріч з обласного бюджету для формування статутного фонду обласної стоматологічної поліклініки було спрямовано шість мільйонів гривень. Кошти використали на закупівлю новітнього стоматологічного обладнання, яке наразі успішно використовується для лікування мешканців області, в тому числі ветеранів, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, інших соціально незахищених верств населення. Завдяки новому високотехнологічному обладнанню послуги, що надаються в обласній стоматполіклініці, стали якіснішими та ефективнішими.

На завершення заходу Віолета Лабазюк вручила Грамоти обласної ради колективам окремих відділень Хмельницької обласної стоматологічної поліклініки за високий професіоналізм, самовіддану працю, належну організацію роботи та активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook