Новини
Надзвичайні події

У Подільських Товтрах на Кам’янеччині шукали рибалку, який заблукав

Рятівний дзвінок чоловік зробив з телефона, що майже розрядився. Вчинив правильно – зателефонував у поліцію, після чого правоохоронці кинулися на пошуки, які тривали цілу ніч та пів дня. Рибалку, який збився з дороги, повернули додому цілим та неушкодженим.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, 25-річний чоловік пішов на риболовлю на Кам’янеччині, проте вечірньої пори за відсутності орієнтирів збився зі шляху, коли повертався додому. Намагався самотужки вибратися із лабіринтів Подільських Товтр, проте не зміг. Правоохоронці кажуть, ця територія на межі двох громад – Новоушицької та Дунаєвецької – дуже складна в плані ландшафту та позбавлена будь-яких орієнтирів: ні сіл, ні підприємств, де можна було б попросити про допомогу.

Пошуки рибалки тривали всю ніч. Шукали заблукалого рибалку поліцейські і Новоушиччини, і Дунаєвеччини. Застосовували навіть квадрокоптер. І зрештою, вже пообіді наступного дня, таки знайшли блукача.

Чоловік відбувся стресом, нічого більш серйозного з ним не сталося. Правоохоронці доправили його додому, де на рибалку-мандрівника чекали схвильовані родичі.

Нагадаємо, вчора у Красилові надзвичайники рятували рибалку, який провалився під кригу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook