Новини
Погода

Погода на 13 лютого: дощ та вітер очікують на Хмельниччині

Вчора на Хмельниччині зафіксували низку температурних рекордів у багатьох населених пунктах, а вже на завтра, за прогнозами синоптиків, погода зіпсується. Обіцяють і дощ, і вітер, і небо в хмарах.

У Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології розповіли про температури, якими “порадувала” погода мешканців області у неділю, 11 лютого. За даними спостережень метеостанцій області температура повітря вдень досягла:

  • у Хмельницькому + 12,0⁰С, попереднє рекордне значення цього дня +9,9⁰С спостерігалось у 1958 році
  • у Шепетівці + 8,9⁰С, попереднє рекордне значення цього дня +6,8⁰С спостерігалось у 2002 році
  • в Ямполі + 11,8⁰С, попереднє рекордне значення цього дня +8,6⁰С спостерігалось у 1958 році
  • у Новій Ушиці + 12,2⁰С, попереднє рекордне значення цього дня +10,7⁰С спостерігалось у 1958 році
  • у Камʼянець-Подільському +12,5⁰С, попереднє рекордне значення цього дня +9,2⁰С спостерігалось у 1974 році

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 13 лютого в області буде хмарно, дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби по області 4-9° тепла, у Хмельницькому 5-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме. Температура повітря вночі +6, вдень +7, ввечері +4.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранці очікується дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вночі +7, вдень +7, ввечері +5.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. Температура повітря вночі +5, вдень +6, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook