Новини
Погода

Погода на 14 лютого: похолодання та дощ з мокрим снігом очікують на Хмельниччині

На зміну дощу завтра прогнозують дощ з мокрим снігом. У зв’язку зі значними опадами, синоптики попереджають про зміну гідрологічної ситуації на Хмельниччині – очікується підвищення рівня води на 0,2-0,7 м над поточними відмітками. Крім того, температура повітря знизиться на декілька градусів порівняно з попереднім днем, на небі буде хмарно, а на дорогах – місцями ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 14 лютого в області буде хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби по області 0-5° тепла, у Хмельницькому 0-2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ зі снігом, який вранці прийде на зміну нічному дощу, йтиме практично весь день, проте ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +1, вдень +3, ввечері +2.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +2, вдень +4, ввечері +3.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ вранці зміниться на дощ зі снігом, який у другій половині дня повинен послабшати, а ближче до вечора припинитися. Температура повітря вночі +1, вдень +3, ввечері +1.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook