Новини
Освіта

Ще одне укриття облаштували у Славуті для безпеки школярів

Укриття для учнів Славутської гімназії №5 облаштували в одному з лікарняних корпусів міської лікарні. Раніше школярі навчалися у дві зміни як очно, так і дистанційно, оскільки місця в попередньому укритті для всіх не вистачало. Проте вже з наступного тижня всі учні сядуть за парти. Але – також у дві зміни.

Про завершення робіт з облаштування укриття у медичному закладі повідомили у міськвиконкомі. Проінспектували приміщення, де під час повітряних тривог знаходитимуть прихисток гімназисти, міський голова Василь Сидор, заступник міського голови Ігор Піголь, начальниця управління освіти Ельміра Перепелиця та директорка гімназії № 5 Оксана Василець.

Питання безпеки дітей досі залишається актуальним. Ми маємо нагоду сьогодні відкрити приміщення, де облаштовано найпростіше укриття, завдяки якому учні гімназії № 5 зможуть навчатися максимально в оффлайн режимі. Хочу подякувати керівнику медичного закладу Леоніду Радзивілюку за сприяння та підприємцю Володимиру Фещуку – за якісне та оперативне виконання робіт. Все буде Україна! – зазначив міський голова Василь Сидор

Детальніше про те, як вплине нове укриття на навчальний процес у Славутській гімназії № 5 розповіла директорка закладу Оксана Василець:

Важливий пріоритет нашої гімназії – безпека та збереження здоров’я наших учнів та працівників. У нашому закладі навчається 581 учень, тому те укриття, яке ми використовували, давало нам можливість працювати у дві зміни за змішаною формою навчання. Проте, вже з понеділка наша гімназія розпочне роботу так само у дві зміни, але вже в очному режимі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook