Новини
Здоров’я

Кулер, бутель чи диспенсер – що краще обрати для користування вдома?

Напевно, якби людям 200 років тому сказали, що в майбутньому доведеться платити за чисту природну воду, це викликало б здивування. А сьогодні доставка питної води у бутлях – буденна справа, яка суттєво полегшує життя. Не дивує нікого й кулер та диспенсер для води  вдома чи офісі.

Вода у бутлях

Замовити воду у бутлях набагато зручніше, ніж самостійно йти в супермаркет, купувати воду у пляшках, везти її додому. Вода у бутлях з полікарбонату безпечна, адже цей матеріал за своїми властивостями максимально схожий зі скляною тарою. Така вода не містить консервантів і шкідливих речовин, адже проходить багатоступеневу очистку. Також вона містить фтор, магній, кальцій та інші корисні хімічні елементи. Однак наливати воду з бутля незручно, тому варто купити помпу або диспенсер для води для зручного розливу рідини.

В чому зручність кулера?

Кулер використовують як у різних закладах, де є великий потік людей, так і в невеликих офісах і, навіть, вдома.  Він може не лише охолоджувати до певної температури, а й підігрівати та дозувати. Все це відбувається за лічені хвилини й без зайвих зусиль. Набрати склянку води легко може навіть дитина.

Без перебільшення, кулер — сучасна довгострокова інвестиція в комфорт на роботі чи вдома. Він може легко замінити кілька пристроїв. А для великого колективу — взагалі незамінний.

У продажу є настільні та підлогові моделі. Встановлюють таке обладнання в офісах, конференц-залах, готелях, фітнес-клубах. 

Що таке диспенсер?

«Диспенсер» походить від англійського «розподіляти». Це місткість для води на 4–6 літрів, що в нижній частині має кран для зручної подачі рідини. Головне завдання диспенсера — «видавати» воду порційно. Бутель з питною водою перевертають догори дном і опускають горловину всередину диспенсера. Таким роздавачем бутельованої води користуватися набагато простіше, ніж перевертати великий бутель кожного разу, щоб набирати воду.

У продажу є пластикові диспенсери. Харчовий пластик практичний і довговічний, не має запаху, не впливає на смак води. 

Що краще – кулер чи диспенсер?

Якщо вам потрібно охолоджувати чи підігрівати воду, то краще купити надійний кулер. Для невеликого приміщення підійде настільний, а для великого офісу чи зали можна придбати підлоговий. 

А, коли потрібно просто роздавати воду кімнатної температури, наприклад, у школах і садочках, щоб запобігти випадковим опікам у дітей, то краще встановити диспенсер настільний або підлоговий.

Обладнання для зручного розливу води можна замовити на сайті сервісу доставки води My Water Shop. А якщо у вас виникнуть додаткові запитання, менеджери допоможуть обрати потрібний варіант!


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook