Новини
Погода

Погода на 20 лютого: мокрий сніг з дощем та ожеледицю обіцяють на Хмельниччині

Погода на Хмельниччині продовжує псуватися. Після невеликих заморозків, які відчули мешканці області минулої ночі, на територію краю прийдуть неприємні опади, які зрештою ще й ускладнять ситуацію на дорогах. Вночі знову обіцяють мороз.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 20 лютого, в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла, у Хмельницькому вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Уночі пройде дрібний сніг, який до ранку закінчиться. Увечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі -1, вдень +7, ввечері +4.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний сніг до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі 0, вдень +9, ввечері +5.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Після дрібного мокрого снігу, що розпочнеться вранці, у другій половині дня почнеться дрібний дощ, який продовжуватиметься до завершення дня. Температура повітря вночі -1, вдень +6, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook