Новини
Надзвичайні події

У пожежах на Хмельниччині травмувалися двоє чоловіків

Протягом доби 19-20 лютого на Хмельниччині зареєстровано 5 пожеж. На двох із них травми отримали двоє чоловіків. Переважно займання виникали через порушення правил пожежної безпеки.

В селі Буцні Хмельницького району летичівські рятувальники разом із вогнеборцями місцевої пожежної команди села Голенищеве ліквідували пожежу в житловому будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі.

У місті Волочиськ надзвичайники ліквідували пожежу в кімнаті багатоквартирного будинку. Тут під час пожежі також постраждали речі домашнього вжитку. В цьому випадку, за інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ймовірно загорілося через порушення правил безпеки під час експлуатації електроустановок та електромереж. На пожежі травмувався чоловік 1950 року народження.

На вулиці Дачній у Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу в господарчій споруді. Вогонь знищив покрівлю, підлогу, речі домашнього вжитку. У селі Фадіївка Шепетівського району займання в господарчій споруді місцеві мешканці ліквідували самостійно.

Вранці білогірські рятувальники отримали повідомлення, що на вулиці Миру в смт Ямпіль горить житловий будинок. Разом із вогнеборцями місцевої пожежної команди вони ліквідували займання, яке ймовірно виникло через необережність під час куріння. На пожежі також травмувався чоловік 1986 року народження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook