Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали мешканця Умані з синтетичними наркотиками в особливо великих розмірах

У Хмельницькому поліцейські затримали мешканця Умані з синтетичними наркотиками в особливо великих розмірах За придбання і зберігання такої кількості наркотиків 38-річному чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення. Наразі слідчі Хмельницького райуправління поліції вже оголосили йому підозру.

17 лютого близько 11:30 години по вул. Шевченка оперативники кримінальної поліції виявили 38-річного жителя м. Умань, у якого вилучили декілька пакунків з кристалічною речовиною. Експертиза показала, що це синтетичний наркотик PVP в особливо великих розмірах.

Поліцейські встановили, що підозрюваний замовив наркотики на суму близько 50 тисяч гривень в інтернеті. Наркоділка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили затриманому підозру за ч. 3 ст. 309 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook