Новини
Кримінал

До 10 років ув’язнення засуджено харків’янина за розбійний напад на хмельничанку

У Хмельницькому до 10 років ув’язнення засуджено чоловіка за розбійний напад на місцеву жительку. Суд визнав винним 38-річного зловмисника у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Подія сталася 5 вересня минулого року близько 01:30 години по проспекту Миру. До 30-річної жінки, яка сиділа на лавці, підійшов невідомий чоловік. Під час розмови зловмисник зненацька вдарив потерпілу в обличчя, зламавши їй ніс. Жінка впала й втратила свідомість. У цей час розбійник зірвав з її плеча сумку, в якій був телефон і грошові кошти, та утік.

Коли потерпіла отямилась, вона помітила екіпаж патрульної поліції, яким описала нападника. Правоохоронці викликали швидку й, обстеживши прилеглу територію, в одному з дворів неподалік виявили розбійника. Ним виявився 38-річний харків’янин. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, затримала його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі Хмельницький міськрайонний суд вже завершив розгляд матеріалів кримінального провадження, визнав чоловіка винним у вчинені розбійного нападу й засудив його до 10 років позбавлення волі з конфіскацією належного йому на праві власності майна.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook