Новини
Суспільство

Міський голова Нетішина прокоментував рішення суду про накладення на нього штрафу

Очільник Нетішинської громади у соцмережах розказав, в чому полягало порушення законодавства про державну таємницю, за яке суд притягнув його до адміністративної відповідальності та оштрафував на 510 гривень.

На своїй сторінці у Фейсбук Олександр Супрунюк написав:

Це вам не яйця по 17 грн! Розкрили надважливе правопорушення! Хто? Служба безпеки!!! Аж три офіцери на чолі з підполковником провели слідчі дії, кілька раз палили бензин з Хмельницького до Нетішина, щоб нарешті встановити факт адмінправопорушення мною! А саме – зустріч з бізнесменом, який має представництво в Львові, і в ході розмови, виявився громадянином Литви!!! Звісно – резонансне правопорушення!!! Під загрозою нацбезпека країни))) Яким чином я мав здогадатись та за два дні повідомити СБУ про те, що я не знав нікого не обходить!!! Те, що в кабінеті міського голови нема секретних документів, Те, що з мого кабінету підземного ходу на ХАЕС, чи до військових частин я вам не розповім. Бо воєнна тайна)))Те, що протокол складено за постановою, прийнятою Азаровим-Януковичем в грудні 2013 року – символічно. Ну і по принципу – було б тіло – буде діло. Слава богу, що хоч таке! І що дивно – постанову суду я ще не отримав, а вже інформація зі всіх дір лізе. Хоча постанова вступить в силу через 10 днів, протягом яких я буду подавати апеляцію. Із принципу. Ну і питання до правоохоронних органів – хто оприлюднив постанову, яка ще не вступила в силу?

Що до останнього, то Постанова суду оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Була зареєстрована 21.02.2024, загальний доступ наданий 22.02.2024.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook