Новини
Погода

Погода на 24 лютого: ще один теплий день прогнозують на Хмельниччині

Останні вихідні лютого, за прогнозами синоптиків, будуть теплими, як і день напередодні, що, хоч і не характерно для зими, але стало вже звичним для українців. Зокрема, у суботу обіцяють суттєве потепління та відсутність опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 24 лютого, в області буде хмарно з проясненням, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі по області 2-7° тепла, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5°, вдень 10-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +9.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +5, вдень +12, ввечері +10.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook