Новини
Офіційно

На Хмельниччині молилися за Україну та її героїв (ФОТО)

731 день смутку, скорботи, печалі, болю, але разом з тим, незламності і стійкості українського народу. У Хмельницькому сьогодні спільно молилися за Україну та її героїв.

Рівно два роки тому кожен з нас прокинувся в іншій реальності, бо в Україні розпочалось повномасштабне загарбницьке вторгнення. Коли більшість наших міст зазнали одночасного бомбардування з боку рашистів. Тоді життя кожного з нас поділилося на “до” і “після”. Відтоді ми всі об’єдналися, щоб захищати свою землю, свою свободу, свою незалежність. Ми зробили і робимо неможливе – тримаємо як щитом російську навалу.

За ці два роки ми пережили багато: біль втрат, страх за майбутнє, ненависть до ворога. Але ми також відчули небувалу єдність, силу духу і непохитну віру в нашу перемогу. І не дарма серед світової спільноти з’явився вислів: бути сміливими як українці. Сьогодні ми сильніші, ніж будь-коли. Ми знаємо, за що боремося. Ми знаємо, що переможемо, – сказав перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін під час заходу.

Посадовець висловив слова щирої подяки всім, хто захищає нашу країну: військовим, волонтерам, медикам, рятувальникам, адже зусилля кожного з нас направлені виключно на допомогу Збройним Силам України та здобуття Перемоги. Окремі слова вдячності за підтримку та допомогу були адресовані міжнародним партнерам та кожному українцю, який не здався, не зневірився і продовжує вірити в наше майбутнє.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook