Новини
Бізнес

Кар’єр на Хмельниччині купує за 52 мільйони ТОВ з п’ятьма працівниками

Найвищу ціну на аукціоні «Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Закупнянський кар’єр» запропонувало ТОВ «Ендюренс Агро». Товариство оцінило кар’єр у 52 мільйони 100 гривень при стартовій ціні 15,852 мільйона.

Інформація про торги оприлюднена на сайті ТОВ «Торгово-сировинна біржа «Галконтракт». Продаж кар’єру здійснило Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях.

Торги відбулися 23 лютого, протокол про підсумки торгів має бути оприлюднений до 5 березня.

Потенційний переможець аукціону ТОВ «Ендюренс Агро» зареєстроване у Дніпрі та спеціалізується на виробництві інших виробів з бетону, гіпсу та цементу. Його кінцевим власником є Войченко Оксана Віталіївна.

Як можна побачити з фінансової звітності, що входить до документації, надісланої на конкурс, торік середня кількість працівників товариства становила п’ять осіб. За підсумками 2023-го ТОВ отримало чистий прибуток у розмірі 1,172 мільйона проти 195 тисяч у 2022-му.

Учасниками аукціону також були: ТОВ «Сухий порт», що запропонувало за кар’єр 52 мільйони рівно, Ахременко Сергій Вікторович – 51 мільйон 500 гривень, ТОВ «Діскорб» – 51 мільйон рівно та ТОВ «Компанія Агрокор» – 43,2 мільйона.

Як йдеться в інформаційному повідомленні управління забезпечення реалізації повноважень у Хмельницькій області Регіонального відділення ФДМУ, основним видом діяльності «Закупнянського кар’єру» є добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди, та глинистого сланцю.

Середньооблікова чисельність працівників станом на 30.09.2023 – 85 осіб. Обсяг реалізації продукції за період 2020 рік – 9 місяців 2023 року – 184,6 мільйона гривень.

Основна номенклатура продукції – суміш щебенево-піщана з осадових порід вапняків з домішками, крупка вапнякова, відсів вапняковий, борошно вапнякове.

Кар’єру належать кількадесят будівель, свердловини, бункери та три земельні ділянки. Окрім того, підприємство має 23 одиниці автотранспортних засобів, спецтехніки та залізничного транспорту.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook