Новини
Культура

Про саперів з Хмельниччини зняли документальний фільм (ВІДЕО)

Міжнародний трейлер та постер документального фільму “Українські сапери. Щоденники війни” режисера Андрія Зайця про героїчну роботу військовослужбовців 143 об’єднаного навчально-тренувального центру “Поділля” під час російсько-української війни з 2014 по 2023 рік представив Міжнародний фестиваль “BRUKIVKA” з Кам’янця-Подільського.

143-й об’єднаний навчально-тренувальний центр “Поділля” Сил підтримки Збройних Сил України – військова частина у підпорядкуванні Командування Сил підтримки Збройних сил України, що дислокується на Кам’янеччині.

З перших днів широкомасштабного вторгнення військовослужбовці груп розмінування Об’єднаного навчально-тренувального центру вступили в бій із ворогом і брали участь у розмінуванні звільнених від рашистів територій Київської, Чернігівської, Сумської, Херсонської, Миколаївської, Харківської та Донецької областей.

Документальний фільм про саперів з Кам’янеччини було підтримано програмою «Стипендія для кіношників і програма цифрового підвищення кваліфікації» за підтримки “House of Europe”, що фінансується ЄС, у партнерстві з “NETFLIX”.

Над стрічкою працювали:

  • Режисер, Продюсер, Сценарист, Монтажер, Звукорежисер, Композитор Та Дизайнер Проєкту: Андрій Заєць
  • Виконавча продюсерка, сценаристка та інтерв’юерка: Ольга Поворознюк
  • Оператор-постановник: Андрій Заєць
  • Оператори: Роман Жук, Ольга Поворознюк, Дмитро Завтонов, Олег Рооз, Богдан Закордонець, Іван Трач & представники Служби зв’язків з громадськістю 143 Об’єднаного Навчально-тренувального Центру “Поділля”.

Офіційна сторінка фільму – за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook