Новини
ДТП

У Хмельницькому водій на підпитку в’їхав у інше авто

Учора, 26 лютого, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП, яка трапилась в обласному центрі на вулиці Старокостянтинівське шосе.

Прибувши на місце події, патрульні встановили, що 28-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ не вибрав безпечної швидкості руху, безпечної дистанції після чого допустив зіткнення з транспортним засобом Mercedes, що зупинився попереду. В результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Під час спілкування з кермувальником ВАЗ інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці пригоди за допомогою приладу Драгер. Результат — 2.36 проміле, що у понад 11 разів перевищує встановлену норму.

На водія ВАЗ оформили адміністративні матеріали:

  • за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП;
  • за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook