Новини
Надзвичайні події

Гараж, господарча споруда та квартира горіли на Хмельниччині

Протягом доби надзвичайники області ліквідували три займання, що сталися у різних населених пунктах Хмельницького та Кам’янець-Подільського районів. Ймовірні причини пожеж – порушення правил пожежної безпеки та замкнення електромережі.

У Хмельницькому на вулиці Залізняка у мікрорайоні Озерна горів гараж. Попередньо, повідомляють надзвичайники, пожежа спалахнула через порушення правил безпеки під час газозварювальних робіт. Вогонь пошкодив стіну приміщення.

У Чемерівцях, ймовірно, через замикання електромережі, горіла господарча споруда. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та перекриття будівлі.

У місті Волочиськ горіла кімната у багатоповерхівці. Тут також зайнялося, швидше за все, через коротке замикання. Вогонь пошкодив особисті речі власників кімнати.

Нагадуємо, аби електромережі, зокрема, були безпечними, щодня протягом робочого тижня працівники “Хмельницькобленерго” проводять планові роботи на всій території області. Зокрема, сьогодні, 28 лютого, такі роботи виконуються у Хмельницькому та понад десятку сіл Хмельницького району. Без світла протягом дня можуть залишитися кілька сотень споживачів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook