Новини
Погода

Погода на 29 лютого: туман вранці, тепло вдень обіцяють на Хмельниччині

Попри побоювання, що зима ось-ось повернеться та вдарить морозами, яких не добрала у свій час, на Хмельниччині панує весняна погода. В останній зимовий місяць початку року в області синоптики обіцяють досить теплий день і прохолодну (але без заморозків) ніч. Також в частині краю можливі тумани.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 29 лютого, в області буде хмарно з проясненням, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° тепла, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 9-11° тепла

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +10, ввечері +5.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +9, ввечері +7.

Ввечері погода у Шепетівці проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +13, ввечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook