Новини
Дозвілля

Шоколадне яйце Kinder Joy: солодощі, іграшка та сюрприз

Всі діти у захваті від солодощів, іграшок та сюрпризів. Шоколадне яйце Kinder Joy від компанії Ferrero поєднує у собі всі ці дитячі захоплення, тож недарма цей смаколик став дуже популярним у всьому світі.

В інтернет-магазині Retromagaz ви можете придбати за прийнятними цінами всі варіанти солодощів Kinder Joy. І дітям, і дорослим сподобається Kinder Harry Potter Quidditch, адже ці солодощі приваблюють не лише досконалим шоколадно-молочним смаком, але і наявністю колекційних фігурок Funko на тему квідичу з чарівного світу Гаррі Поттера. Retromagaz – це широкий вибір солодощів та напоїв, якісний сервіс, можливість користування бонусами та промокодами.

Що таке шоколадне яйце Kinder Joy?

Kinder Joy – це пластиковий контейнер, що складається з двох половин. Одна половина містить іграшку-сюрприз, а інша – хрусткі вафельні кульки з молочним кремом всередині, у молочній пасті та пасті з какао. Зверніть увагу, що у складі смаколика міститься молоко, глютен, соя та продукти їх перероблення. До комплекту додається ложка, виготовлена з високоякісного первинного паперу.

Ці солодощі вперше було презентовано у 2001 році, а зараз насолодитися шоколадно-молочним смаком можна у понад 100 країнах.

На пакуванні можна знайти попередження від компанії, що діти молодше 3 років повинні їсти ці солодощі лише під наглядом дорослих.

Які іграшки можна знайти всередині Kinder Joy?

Дітям дуже подобається, що всередині шоколадних яєць Kinder Joy можна знайти цікаві іграшки. Всі іграшки спеціально розроблені та ретельно перевірені – вони ідеально підходять для малюків. Компанія вживає спеціальних заходів, щоб попередити споживачів, які фігурки непридатні для дітей молодше 3 років. Також на пакуванні зазначено, що під час гри рекомендується нагляд з боку дорослих.

В шоколадних яйцях Joy Funko Harry Potter, які можна придбати в Retromagaz, можна знайти:

  • мініфігурки Гаррі, Герміони, Рона та інших героїв;
  • аксесуари для олівця;
  • закладки;
  • браслети.

Kinder Joy – це чудові ласощі, що поєднують у собі неперевершений смак та колекційні іграшки. Ви з легкістю зможете замовити їх на сайті або придбати у фірмових магазинах Retromagaz.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook