Новини
Бізнес

Депозити в Ідея Банк – безпека для ваших заощаджень

Депозити — надійний спосіб зберегти та примножити ваші гроші. Ідея Банк — це український банк з європейським капіталом, який пропонує своїм клієнтам широкий спектр депозитних продуктів. 

Депозити в Ідея Банк https://ideabank.ua/uk/deposits є гарним способом мінімізувати ризики від інфляції для ваших заощаджень та навіть примножити наявні кошти. Вкладення в Ідея Банк має цілий перелік переваг.

Надійність

Ідея Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. А це означає, що ваші кошти застраховані. На період дії воєнного стану та впродовж трьох місяців після його завершення запроваджене 100% гарантування вкладів фізичних осіб. Через три місяці після скасування воєнного стану покриття Фондом становитиме 600 тисяч гривень.

Вигідні відсоткові ставки

Ідея Банк пропонує конкурентоспроможні відсоткові ставки за депозитами.

Різноманітність депозитних продуктів

Банк пропонує широкий вибір депозитів, що відрізняються терміном дії, відсотковою ставкою, валютою та іншими параметрами.

Зручність

Ви можете відкрити депозит у будь-якому відділенні Ідея Банк чи онлайн.

Додаткові послуги

Банк пропонує своїм клієнтам додаткові послуги, такі як капіталізація відсотків, можливість дострокового розірвання депозиту, програму лояльності і т.д.

Види депозитів в Idea Bank

Банк пропонує декілька програм для вигідного зберігання коштів:

  • Строковий. Це найпоширеніший вид депозитів. Ви розміщуєте гроші на певний термін (від 1 місяця до 3 років) під фіксовану відсоткову ставку.
  • Вклади до запитання. Ви можете будь-якої миті поповнити або зняти гроші з такого депозиту, але відсоткова ставка за ним буде нижчою, ніж за терміновими депозитами.
  • Накопичувальні депозити. Цей вид депозитів дозволяє вам поповнювати свій вклад протягом усього терміну його дії. Відсоткова ставка за накопичувальними депозитами зазвичай вища, ніж за вкладами до запитання, але нижча, ніж за терміновими депозитами.

Як вибрати депозит в Ідея Банку?

Перш за все визначте свої цілі. Навіщо вам потрібен депозит? Щоб зберегти заощадження, збільшити їх чи отримати регулярний дохід? Виберіть термін депозиту. Чим довше термін депозиту, тим вигідніше для клієнта. Порівняйте відсоткові ставки за різними програмами. Дізнайтеся, чи є можливість поповнення та зняття коштів із депозиту.

Як оформити депозит?

  1. Розрахунок. За допомогою депозитного калькулятора розрахуйте дохідність вашого вкладу.
  2. Заповнення заявки у відділенні банку або на сайті.
  3. Оформлення та підписання депозитного договору.

Депозити в Ідея Банк — це надійний та вигідний спосіб зберегти та примножити ваші заощадження.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook