Новини
Кримінал

Священника УПЦ мп підозрюють у смертельній ДТП на Кам’янеччині

Священника УПЦ московського патріархату помістили під варту через підозру у вчиненні смертельної ДТП, у якій одна людина загинула людина та четверо отримали тілесні ушкодження. Також у мережі опублікували відео моменту зіткнення.

Про це пише Суспільне Хмельницький, а також місцеві телеграм-канали.

Ми вже писали про автотрощу, яка сталась 27 лютого поблизу села Шатава Кам’янець-Подільського району, на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці». Напередодні правоохоронці повідомили, що внаслідок зіткнення двох автівок загинув водій Chevrolet 1968 року народження. 30-річний водій Ford та троє його пасажирів 28, 13 та 8 років отримали тілесні ушкодження. Правоохоронці затримали останнього в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У телефонній розмові з представниками Кам’янець-Подільської єпархії Української православної церкви станом на сьогодні, 29 лютого, журналістам Суспільне Хмельницький ситуацію не прокоментували, аргументуючи тим, що наразі на місці немає уповноважених це зробити.

А жителька села Шатава розповіла: “знаємо, священник перебуває під вартою. Він не місцевий, служив у декількох сільських храмах Хмельниччини”.

У поліції підтвердили, що чоловік зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі поліція проводить розслідування й необхідні експертизи.

Також у мережі з’явилось відео моменту зіткнення.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook